Transport International

Transport International de Marfa

ADICRIS Motors ofera servicii de transport marfa in regim de grupaj, transport express sau incarcari complete din toata EUROPA. Dispunem de mijloace de transport de mica si mare capacitate, volume si greutati care sa raspundă cerinţelor de incărcare a diverselor tipuri de marfa.

Furgonete Van & Prelată

ADICRIS Motors s-a specializat in transporturile express intracomunitare si efectueaza curse in special pentru clienti din industria constructoare de masini si industria automotive.

Oferim transporturi in regim express exclusiv cu masini de mici capacitati pe tot teritoriul spatiului comunitar. Oferim insa si servicii clientilor din afara spatiului comunitar. Volumul autoutilitarelor noastre este intre 4 si 7 paleti pentru microbuzele duba si intre 8 si 10 paleti la autoutilitarele cu prelata.

Camioane

Solutiile oferite de compania noastra sunt in concordanta cu cerintele clientilor si respecta normele internationale din domeniu.

Efectuam transporturi rapide in regim exclusiv sau de grupaj din toate tarile Europei. Capacitatea mijloacelor de transport poate diferi in functie de nevoile clientului, avem solutii pentru a transporta cantitati pana la 24 tone. Toate mijloacele sunt monitorizate prin sistem GPS, lucru care ne permite sa stim in permanenta unde se afla marfa dumneavoastra si sa ne asiguram ca aceasta va ajunge la destinatie in siguranta.

ADICRIS Motors ofera o gama completa de servicii de transport

Nevoile partenerilor nostri reprezinta motivul pentru care ne aflam aici! Folosind serviciile noastre puteti alege sa transportati marfa dumneavoastra in containere complete sau in regim de grupaj oriunde in Europa.

cere cotatie