Despre Noi

ADICRIS Motors

Echipa noastră pune pe primul loc calitatea serviciilor oferite, acestea identificându-se prin promptitudine, seriozitate, rapiditate și profesionalism.

Profesionalismul și disponibilitatea 24/7 este responsabilitatea tuturor angajaților noștrii. Personalul calificat, competent și îmbunătațirea continuă a serviciilor noastre au adus de-a lungul timpului la creșterea numărului de clienți de la an la an.        

misiunea noastra

Cartea de vizită care ne recomandă constă în siguranța mărfii clientului, precum și în punctualitatea livrărilor produselor. Întreaga echipă este dedicată atingerii unui nivel de servicii de calitate ce va depășii exigentele dumneavoastră. 

promisiunea noastra

Relațiile cu clienții nostrii se bazează pe un raport calitate-preț avantajos! Pornind de la necesitățile dumneavoastră, suntem disponibili 24/7 și ne angajăm să vă livrăm marfa întotdeauna la termen pentru a nu prejudicia afacerea dumneavoastra.

Valorile Noastre

CEEA CE NE RECOMANDA

Experienta

Avem o experienta vasta in domeniul transporturilor rutiere, agabaritice, maritime si aeriene.

Livrare prompta

Ne asiguram de fiecare data ca marfa dumneavoastra este livrata la destinatie in termenele stabilite.

Transport international

Ne asiguram ca marfa dumneavoastra ajunge in deplina siguranta, la oricare destinatie internationala.

Solutii personalizate

Va oferim si solutii personalizate de transport si logistica, potrivite cu orice nevoi ati avea.

Transport Intern si International de marfa

Un serviciu complet, la standarde inalte. Alegand serviicile noastre de transport veti avea parte de comunicare, asistenta si promptitudine. Raspundem cu maxim interes oricarei solicitari!

cere cotatie